Workshop

Goochelen leeft bij kinderen. Televisieprogramma’s over goochelen, speciaal voor kinderen, zijn mateloos populair. Denk maar aan “De Magische Winkel” en “Streetmagic”. Hierin worden echte goocheltrucs vertoond en uitgelegd. Maar wat is er leuker dan een aantal trucs te leren van een échte goochelaar en gelijk uit te voeren.
Gewoon, bij jou thuis!

De Magische Workshop is een leuk en uitdagend programma van 60 minuten, speciaal voor kinderen in de leeftijd 7 tot 12 jaar. In de workshop leren de kinderen zelf goochelen met behulp van eenvoudige attributen. De trucs die ik aan de kinderen leer, zijn gebaseerd op echte goocheltrucs.

Zo verklapt ik onder andere het geheim van de truc met bekertjes en balletjes, de magische “verdwijnende stip”, hoe je een gat in een bankbiljet maakt en deze weer kunt herstellen en tot slot een bijzondere truc met speelkaarten.
Bij de workshop is al het materiaal inbegrepen, dit mogen de kinderen na de workshop mee naar huis nemen.
Ook krijgt ieder kind een geheime code, waarmee zij thuis via de website de trucs kunnen oefenen met behulp van video-instructies. 

Na de workshop volgt een pauze van ongeveer tien minuten. Daarna verzorg ik nog een kindergoochelvoorstelling van 30 minuten. Het programma duurt in totaal ongeveer 1 uur en 45 minuten.

 De enige voorbereiding die je hoeft te treffen is dat de kinderen aan een tafel kunnen zitten. De workshop en voorstelling passen in een gewone huiskamer.

Dit lijkt mij leuk!

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord.

Bekijk hier de geheimen van matthias

Mogelijkheden

Magische verjaardag

Jouw verjaardag wordt magisch!

School

Goochelmeester Matthias staat graag voor de klas

BSO

Voor wie op de kleintjes let

Laat je verbazen, verrassen en vermaken

Beleef de magie

© Goochelvoorstellling.nl 2018