Over Matthias

Wellicht heb je al op mijn website rondgekeken en gelezen over de verschillende goochelvoorstellingen en optredens. Hoe het zo gekomen is, kun je hieronder lezen.

Het begon allemaal met een eenvoudige goocheltruc uit de feestwinkel, de truc met bekers en balletjes. Ik vond het zo bijzonder dat je met vingervlugheid iets kon dat leek op echte magie! Gelukkig woonde ik vlakbij een goochelspeciaalzaak waar ik wekelijks op zaterdag naar toe ging om nieuwe trucs te zien en te kopen.
Toen ik 11 jaar was begon ik met het geven van goocheloptredens in de buurt. Inmiddels treed ik op in heel Nederland en Belgë en verzorg ik professionele goochelvoorstellingen voor kinderen en volwassenen, voor particulieren en bedrijven.

Ik heb verschillende studies gevolgd, waaronder de lerarenopleiding en opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Mede hierdoor heb ik ruime ervaring opgedaan in het doen van groepswerk, werken met kinderen en het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking.

Goochelen voor kinderen is zeker niet kinderachtig! Kinderen zijn van nature erg nieuwsgierig, eerlijk en oplettend.
De goocheltrucs die ik in mijn voorstelling vertoon, zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. In de eerste plaats speelt humor een belangrijke rol in mijn show. In elke truc gebeurt iets geks, doe ik iets onhandigs of gaat er iets mis. Daarnaast vind ik dat kinderen deel uit moeten maken van de voorstelling. Ik kies regelmatig een assistent uit het publiek. Tot slot is er de magie. De trucs lijken makkelijk te doorgronden, maar door een onverwachte wending in het verhaal wordt het ineens allemaal anders…

Voorstellingen

Tafelgoochelen

Echte magie.
Slapeloze nachten gegarandeerd!

Workshop

Goochelmeester Matthias geeft zijn geheimen prijs...

Kindervoorstelling

Geweldige kindervoorstelling voor kinderen tot 100 jaar.

Magische verjaardag

Beleef een magische verjaardag. Gewoon bij je thuis!

Laat je verbazen, verrassen en vermaken

Beleef de magie

© Goochelvoorstellling.nl 2018