Tafelgoochelen

Goochelen blijft fascinerend. De één wil precies weten hoe een truc in elkaar steekt, de ander laat zich liever verbazen en hoeft het geheim niet zo nodig te kennen.
Op veel gelegenheden biedt goochelen uitkomst als ongedwongen vorm van vermaak. Ik neem je graag mee in de wereld van de magie!

In mijn voorstelling tafelgoochelen zal ik je laten zien dat niets is wat het lijkt. Slimme spelletjes en vingervlugge goocheltrucs, gewoon aan tafel! Onbegrijpelijke trucs met speelkaarten, voorspellingen, geld, elastiekjes, sponsballen, touw… En net als je denkt dat je de truc doorhebt, wordt het ineens allemaal anders.
Laat je vermaken, verbazen en verrassen!

Tafelgoochelen kan een bijzondere en stijlvolle bijdrage leveren aan jouw feest, bijeenkomst of receptie. Ik loop rond door de zaal en kom bij de gasten aan tafel. De voorstelling is geschikt voor kleine en grote gezelschappen en passend voor alle leeftijden. Doordat de goocheltrucs telkens aan een klein groepje publiek worden vertoond, maakt dit persoonlijk contact en bijzondere interactie met de gasten mogelijk.

Ik wil ook slapeloze nachten!

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord.

Meer magie

Kindervoorstelling

Voor kinderen van 4 tot 100 jaar

Workshop

Goochelmeester Matthias verklapt zijn geheimen...

Ballonnen

Luchtig entertainment voor elke gelegenheid

Laat je verbazen, verrassen en vermaken

Beleef de magie

© Goochelvoorstellling.nl 2018