Kindervoorstelling op school, BSO en kinderopvang

De kindervoorstelling is erg leuk als activiteit op school of op de BSO. 
Ook heb ik een speciale voorstelling voor kinderen die op een school voor speciaal onderwijs zitten.

Naast een voorstelling is het ook mogelijk om een workshop goochelen te organiseren in de klas. Hierbij leer ik de kinderen een aantal echte goocheltrucs met behulp van alledaagse voorwerpen. De workshop kan ook in een vorm van een lesprogramma plaatsvinden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.Ik denk graag met je mee.

Kindervoorstelling
Het publiek is mijn assistent! In deze voorstelling van 45 minuten neem ik de kinderen mee op een magisch avontuur. De kindervoorstelling goochelen is een interactieve kindervoorstelling vol verbazingwekkende goocheltrucs (die ook ouders niet begrijpen) en een goede dosis humor en natuurlijk met respect, speciaal gericht op kinderen vanaf 4 jaar. Regelmatig kies ik een assistent uit het publiek. Tijdens de voorstelling gaat er van alles mis (ook bij mijn assistent) maar natuurlijk komt het met behulp van magie allemaal weer goed.
De voorstelling is geschikt voor kleine en grote groepen op vrijwel iedere locatie.

Leeftijd: Vanaf 4 tot 100 jaar.

Dit lijkt mij leuk!

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord.

Mogelijkheden

Magische verjaardag

Jouw verjaardag wordt magisch!

School

De juf als assistente...

BSO

Voor wie op de kleintjes let!

Bedrijven

Magie werkt echt!

Laat je verbazen, verrassen en vermaken

Beleef de magie

© Goochelvoorstellling.nl 2018